Beglazing

Beglazing is er in heel veel soorten en kleuren. Isolatieglas, zonwerende beglazing, veiligheidsglas, enkel glas en gefigureerd glas glazen deuren zijn maar enkele voorbeelden. Wij leveren al deze soorten. Het is mogelijk om in de ruimte tussen twee ruiten (in de spouw van het isolatieglas) een zonwering aan te brengen in de vorm van “luxaflex”. Het voordeel hiervan is dat de lamellen niet stoffig worden.

Mogelijkheden van isolatieglas

De mogelijkheden in samenstelling zijn zeer uitgebreid. Hieronder vindt u een overzicht.

SANCO Plus

HR+ & HR++ glas

Sanco Plus is thermisch isolerende beglazing dat zowel het milieuaspect als de financiële situatie dient.

SANCO Sun

In de moderne architectuur is glas een veelgebruikt onderdeel. Met het vele licht valt hierdoor ook veel zonnestraling binnen die zorgt voor extra opwarming. Sanco Sun is zonisolerende beglazing die de doorgang van zonne-energie tot een minimum beperkt zonder de lichtdoorlaatbaarheid te verminderen.

SGG Viewclear

SGG Viewclear

Geniet het hele jaar door van optimaal comfort én een ongehinderd zicht door uw glas!

SGG VIEWCLEAR vermindert met ±75% het aantal dagen met condens op de buitenruit: zicht en licht dóór het glas blijven de eerste functie van het glas. SGG VIEWCLEAR biedt in combinatie met andere coatings een optimale warmte-isolatie en draagt hiermee bij aan visueel en thermisch comfort én energiebesparing.

Screenline

ScreenLine® is een systeem waarbij een jaloezie, plissé of rolgordijn tussen het glas gemonteerd wordt in een isolatieglas unit.

SANCO Control - Geïntegreerd zonweringsysteem

SANCO Control

Geïntegreerd zonweringsysteem    

SANCO Control is een geïntegreerd zonweringsysteem dat regelbare zonwering, tijdelijke schaduw, volledige inkijkblokkade en intelligente lichtsturing biedt.

SANCO Monumentaal

Ten behoeve van momumentale gebouwen kunnen wij isolatieglas aanbieden dat extreem dun is. SANCO Monumentaal heeft de voordelen van isolatieglas met de uitstraling van toen.

 

Voor vragen over de mogelijkheden van maatwerk kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zoeken graag met u naar een oplossing voor uw project.